Persondatapolitik hos anni-thing v/Anni Lund


Vi indhenter kun persondata i de tilfĂŚlde, hvor dette skulle vĂŚre relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos anni-thing v/Anni Lund.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, sĂĽ lĂŚnge vi enten er pĂĽlagt en juridisk forpligtelse hertil, eller sĂĽ lĂŚnge det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr pü indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

anni-thing v/Anni Lund indsamler og behandler dine persondata, nür du foretager dig følgende:
– Besøger vores hjemmeside
– Gennemfører et køb af vores produkter

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger pĂĽ anni-thing.dk
er anni-thing v/Anni Lund, BanegĂĽrdspladsen 7, 8850 Bjerringbro, cvr nr. 25953827

Behandlingsgrundlag og formĂĽl
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekrÌftelse samt en leveringsbekrÌftelse.

Nür du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgüede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Quickpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, süsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er pükrÌvet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desvÌrre ikke have mulighed for at købe produkter af os pü vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik pĂĽ modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 ĂĽr efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sÌlger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos DanDomaine og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser pĂĽ vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomaines datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfÌlde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgĂĽet databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gĂŚldende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en rÌkke rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
– At fĂĽ adgang til og fĂĽ rettet/ĂŚndret dine persondata
– At fĂĽ slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke lÌngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrÌnse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogsü sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse anni-thing@mail.dk.